Ethnic cuisine / Cocina étnica / Cozinha étnica / Cuisine ethnique
The following are some of the restaurants offering ethnic food in Palermo Viejo.
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Estos son algunos de los restaurants que ofrecen comida étnica en Palermo Viejo.
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Estes são alguns dos restaurantes que oferecem comida étnica em Palermo Viejo.
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Voici quelques restaurants qui offrent de cuisine ethnique à Palermo Viejo.
Bangalore (Indian) Humboldt 1416
Bereber (Moroccan) Armenia 1880
El Manto (Armenian) Costa Rica 5801
Green Bamboo (Vietnamese) Costa Rica 5802
Itamae (Sushi) Fitz Roy 1834
La casa polaca (Polish) Borges 2076
Little Rose (Sushi) Armenia 1672
María Felix (Mexican) Guatemala 5200
Me Leva Brasil (Brazilian) Costa Rica & Malabia
Mosoq (Peruvian) El Salvador 5800
Olsen (Northern European) Gorriti 5870
Osaka (Peruvian & Sushi) Soler & Fitz Roy
Sudestada (Asian) Guatemala 5602
Viejo Agump (Armenian) Armenia 1382
Xalapa (Mexican) El Salvador 4800
Labels: eating in Palermo Viejo, ethnic, restaurants
4 Comments:
Indian Cuisine in Palermo, Veijo ...
Hmmm ... I hope it serves my real hot spicy Indian curries.
Yo comí en el Bereber.
Lo recomiendo; la comida estaba deliciosa, el lugar es muy acogedor y agradable, cuidado al máximo detalle. Ofrecen una ámplia carta de tragos y vinos y la presentación es muy buena.
El próximo que quiero probar es el Olse. ¿Alguna otra recomendación?
Saludos.
Hi Tarun, I can't compare since I've never been to India, but I don't think that food here is as hot spicy as your real Indian food.
Hola Sun, gracias por dejar tu comentario aquí. Visité tu blog y vi que somos vecinas. Hermosa toma de Francis y Sofía, como todo lo que hace Leibovitz. Bereber es uno de mis restaurantes preferidos del barrio. No fui a Olsen aún. Saludos.
Hehehehehe.
Nah!! not all Indian food is spicy ... desserts are sweet.
LOL. :P
Oh there is hell lot of variety if u see,
but across the sub continent, wheat bread (called Chhapati meaning flat), pulses, pickles (they pickle almost anything)and curd and rice (steamed) form the daily staple diet.
Once festivities come by then the real stuff gets to the dining table.
*spiciness of food also varies from region to region*
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